En relevant konsult

Vi försöker alltid göra saker enkla och rakt på sak, det är så vi blir just – relevanta

Vi är erelko

Vi är specialister inom teknik, energi, miljö, projektledning och strategi inom bygg och fastighet som brinner för att göra svåra saker enkla. Vi besitter djup teknisk och strategisk kompetens inom konstruktion av installationer, teknisk projektledning, kalkyl och teknisk miljö. En samlad erfarenhet som tål att jämföras och som kan jobba effektivt med alla kundgrupper. Vi är cirka 30 engagerade individer som brinner för att göra svåra saker enkla och som vill jobba med dig som uppskattar resultat, rakt på sak, säkra leveranser och uppbackning. Vi står stolta för det vi lämnar ifrån oss och är väl medvetna om att många projekt har ett liv både före och efter att vi varit delaktiga. Vårt sätt att tänka, och i verkligheten arbeta, ger inte bara minskad sårbarhet utan även en utveckling och ett högt erfarenhetsutbyte. Vi är också övertygade att detta ökar kundnyttan.

Relevant

Relevant är ett ord som styr allt vi gör och står för. En definition är “något som spelar en roll i sammanhanget”. Och det är just så vi tänker. Vi vill spela en roll i ditt sammanhang och det kan vi bara göra om vi ständigt utvecklar oss och alltid levererar det du efterfrågar. Vi vill också spela en roll i sammanhanget hos alla som är anställda i företaget och det kan vi bara göra om vi har kul på jobbet och om företaget hela tiden motiverar oss genom utveckling och spännande projekt. Vi försöker alltså vara vad vi heter – En Relevant Konsult.

Det är vi bra på

Vi sätter prestige i att göra det svåra enkelt. Projektering och ritningar är några av våra verktyg, mycket är tekniskt avancerat men kan förklaras enkelt i form av pris, påverkan och resursprestanda.Genom att sätta ihop olika projektgrupper med många olika kompetenser låter vi de olika delarna i projektet samverka till en optimal helhet, där risk- och resurshantering är en naturlig process, precis som energi- och miljöhänsyn. Dessutom är det ju så att det man tycker är kul blir man ofta bra på!
Hej Malmö!

Våra ventilations- och vvs-dragningar har nu tagit oss till ett nytt kontor i Malmö. Allt för att vara ännu närmre våra uppdragsgivare och uppdrag. Vi besitter djup teknisk och strategisk kompetens inom VVS-projektering, teknisk projektledning, kalkyl och teknisk miljö bland annat. Du hittar oss på Slagthuset, Carlsgatan 12A och når oss på hej@erelko.se eller 010-177 00 00

Vi söker dessutom mer personal, kolla in länken:

Utvecklas med oss

Vi är intresserade av olika bakgrunder och kompetenser så länge du vill vara med och skapa ett fantastiskt företag!

Referenser

 

The Point

 

Plats: Malmö
Projekttyp: Kontorsbyggnad, 11 minuter från Kastrup
Status: pågående

 

MAX IV

 

Plats: Lund
Projekttyp: Forskning och kontor
Status: pågående

 

BY 57 Servicebyggnad

 

Plats: Malmö
Projekttyp: Servicebyggnad, yta ca 27000 m2
Status: pågående